De uitslagen, inclusief D- en E-scores,  kun je hier terug vinden.

3e plaatsingswedstrijd 3e divisie: 25  januari 2014

Op zaterdag 25 januari turnden Rebecca Jansen en Hilde Boonen hun derde plaatsingswedstrijd in Beekbergen. Deze laatste plaatsingswedstrijd zou bepalen of de dames door mochten naar de regiofinale. Dus een erg spannende dag voor beide meiden. De dames van H.S.C lieten beide een geweldige balkoefening zien. Hilde turnde erg strak en behoorde zelfs tot de beste drie op dit onderdeel. Rebecca moest genoegen nemen met een val maar nam ondanks dat een groot risico en turnde een prachtig bruggetje op de balk. Met opgeheven hoofd begonnen de meiden aan het tweede toestel. Op vloer liet Rebecca een mooie vloeroefening zien met prachtige series. Hilde turnde net als Rebecca een prachtige oefening maar schoot te kort bij haar eerste serie waarbij ze haar enkel blesseerde. Ongeacht de pijn in haar enkel, wist ze nog haar puntjes te pakken. Terwijl Hilde haar enkel werd gekoeld door de E.H.B.O sprong Rebecca zich warm bij de pegasus. Rebecca sprong twee maal een zeer goede  sprong en keek uit naar haar laatste onderdeel. Hilde verzamelde haar moed bijeen en liet alsnog twee moeilijke sprongen zien. Brug was voor de dames het laatste onderdeel. Hilde was erg gespannen en overtrof zichzelf met een goede brugoefening. Zelf weet zij, waar nog aan gewerkt moet worden, maar was dik tevreden. Rebecca sloot haar wedstrijd af met een fenomenale brugoefening. Deze brugoefening werd beloond met een tweede plek op dit onderdeel. Tijdens de prijsuitreiking werden de drie beste meisjes beloond met een medaille, maar ook de meisjes die zich geplaatst hadden voor de regiofinalen werden opgenoemd. Dit was een zenuwslopend moment voor H.S.C. Hierden. Het harde werken werd beloond met een mooie bronze medaille voor Rebecca. En ook het bikkelen van Hilde werd beloond, want zij mag ook, net als Rebecca meestrijden in de Regiofinale.

1e plaatsingswedstrijd 5e divisie: 18 januari 2014

Afgelopen zaterdag mocht de 5e divisie voor het eerst in actie komen. Karlijn, Naomi, Amber, Shirley en Judith hebben dit super gedaan. In totaal turnt de 5e divisie 2 plaatsingswedstrijden en de beste telt voor de plaatsing van de finale.

Karlijn sleepte de bronzen medaille binnen!

3e plaatsingswedstrijd 4e divisie: 11 januari 2014

In totaal mochten er 11 meiden deelnemen aan de wedstrijd van de 4e divisie. Demi, Jasmine, Julia, Amoa, Joelle en Sophie turnen in de vaste oefenstof niveau D1 en Lisa, Rosanne, Jelien en Aline turnen in de vrije oefenstof. Allemaal hebben ze het heel erg goed gedaan, aan het einde van de dag waren er zelfs 3 medailles binnen gesleept door de meiden. U kunt hier het hele wedstrijdverslag teruglezen.

De meiden zijn alweer hard aan het trainen voor de laatste plaatsingswedstrijd op zaterdag 15 maart in Beekbergen

2e plaatsingswedstrijd 3e divisie: 14 december 2013

Rebecca Jansen en Hilde Boonen hebben deelgenomen aan de 2e plaatsingswedstrijd te Beekberegen. Rebecca heeft het zo goed gedaan dat ze uiteindelijk de gouden plak mee naar huis mocht nemen. Ook haar persoonlijke doel heeft Rebecca behaald; 1e worden op vloer! Rebecca heeft zich nu al geplaatst voor de regiofinale. Hilde heeft afgelopen zaterdag ook goede zaken gedaan. Ze is 4e geworden, hierdoor maakt ook Hilde een goede kans op plaatsing voor de Regiofinale in Doetinchem op 8 februari 2014.

Hilde is 3e op balk geworden, klik hier voor het filmpje van haar balkoefening

1e plaatsingswedstrijd 3e divisie: 23 november 2013

De 3e divisie en voorgeschreven niveau N3 & N4  turnt 3 voorronde(s), waarvan de beste 2 plaatsingscijfers tellen voor plaatsing voor de regiofinale. Bij gelijk eindigen tellen de puntentotalen van alle wedstrijden. Het hoogste puntentotaal van alle wedstrijden is daarbij bepalend.

1e plaatsingswedstrijd 4e divisie: 16 november 2013
De 4e divisie en voorgeschreven niveau D1 turnt 3 voorrondes, waarvan de beste 2 plaatsingscijfers tellen voor plaatsing voor de regiofinale. Bij gelijk eindigen tellen de puntentotalen van alle wedstrijden. Het hoogste puntentotaal van alle wedstrijden is bepalend. De regiofinale (Gelderland Oost en Gelderland Midden) is bepalend voor de doorstroming naar de districtsfinale.

website gemaakt door TOP-DESIGN - copyright 2013